SPORTFACILITEITEN

Het golfresort Condado de Alhama is ontworpen voor de actieve vakantieganger. Tussen Jardínes (Tuinen) 5 en 7 is de Condado Club gevestigd met tennis- en padelbanen plus een fitnesscentrum. De Jack Nicklaus signature golfbaan ligt tussen de tuinen met zicht op de dorpen Totana en Alhama. Over het hele resort verdeeld vind je 24 gemeenschappelijke zwembaden, waarvan twee zwembaden op La Isla liggen. 

GOLFBAAN

De Alhama Signature golfbaan staat bekend als één van de beste golfbanen in Spanje

De golfbaan is persoonlijk ontworpen door Jack Nicklaus.  Het is een grote, spectaculaire golfbaan met 5 meren, originele ronde tee-boxen, brede fairways en snelle greens. Verdeeld over de golfbaan staan 116 bunkers die elk hun eigenzinnige vorm hebben. Rondom de baan is veel aandacht besteed aan de groenvoorziening. 

De Alhama Signature golfbaan is zowel voor de amateur als professionele golfer een uitdagende baan. Door het uitgekiende ontwerp wordt je gedwongen om goed na te denken over je koersstrategie en -beheer. De baan heeft 18 holes en heeft een par van 72 slagen. Vanaf de back tee gemeten is de baan 6.884 meter lang.

Aan het begin van de golfbaan staat het Golf Clubhuis. Het clubhuis heeft prachtig terras met uitzicht op de golfbaan. Er is een restaurant met een mediterrane en internationale keuken. Wekelijks organiseren zij toernooien, speciale evenementen en lunches op zondag. Golfmateriaal kan ter plaatse worden gehuurd. 

ZWEMBADEN

Van de 24 gemeenschappelijke zwembaden vind je twee zwembaden op La Isla. Eén zwembad ligt recht voor Casa Veen. Je hoeft alleen maar naar beneden te lopen en je ligt heerlijk te dobberen. Het zwembad heeft een apart kindergedeelte. Aangrenzend is een zonnetuin met parasols. Het andere zwembad ligt aan de andere zijde van La Isla op twee minuten loopafstand.

D33 22

OVERIGE FACILITEITEN

The Condado Club biedt naast golfen een aantal andere sportfaciliteiten aan. Zij beschikt over twee tennisbanen en zes padelbanen. Er is ook een voetbalveld aanwezig. De banen zijn goed verlicht, dus ook goed begaanbaar in het najaar wanneer het in de avond eerder donker wordt. Na afloop kun je even bijkomen met een drankje in het restaurant van de club. Het restaurant is dagelijks geopend. Er worden snacks en maaltijden geserveerd. Regelmatig is er livemuziek of worden er quizavonden georganiseerd. In de zomer kunnen de kinderen zich vermaken in de Kids Club

Aangrenzend aan de Condado Club zit het fitnesscentrum. Van de fitness mag iedereen gebruik maken. In de ruimte zijn alle faciliteiten aanwezig voor een complete workout. Onder andere een Cross Fit station, cross trainers, loopbanden, roeiers en een training zone om te trainen met losse gewichten. Naast fitness worden groepslessen gegeven, waaronder Zumba, Pilates, BodyPump, Yoga en Spinning.

Zin gekregen? Bekijk de beschikbaarheid in onze boekingskalender en boek je verblijf in Casa Veen.
Wil je meer informatie? Stuur een e-mail naar info@casaveen.com

HET PENTHOUSE

CONTACTGEGEVENS

CASA VEEN - REGIO MURCIA

In de regio Murcia, zuidoost-Spanje staat Casa Veen. Een driekamer penthouse appartement op golfresort Condado de Alhama. Ontdek de veelzijdigheid van de regio Murcia; fietsen, wandelen, golfen, tennissen, karten, duiken, genoeg om op te noemen. Binnen 20 minuten lig je op het strand of ben je in de steden Murcia en Cartagena.

Heb je een vraag over de beschikbaarheid van Casa Veen? 

Stuur een e-mail naar info@casaveen.com

Telefoon en WhatsApp:
+31 6 25 05 46 15